Wandafwerking

U wilt uw wanden afwerken? Groeneveld & Zn. is uw partij als het gaat om een hoog kwalitatief eindproduct.

  • Glasweefsel behang
  • Sauswerk
  • Behang
  • Spuitwerk

Glasweefsel behang

Glasweefsel is van een goede kwaliteit, extra sterk, milieuvriendelijk en kan zonder inweektijd op de wand worden aangebracht. Doordat het kleine gebreken in de ondergrond verbergt, zal het eindresultaat altijd perfect zijn. Met glasweefsel behang kunt u uw huis van binnen een fraaie en warme uitstraling geven. Glasweefsel behang is verkrijgbaar in talloze patronen en is in alle kleuren overschilderbaar.

Sauswerk

Sauswerk op wanden en plafonds kan in alle voorkomende kleuren worden aangebracht. Elke ondergrond heeft specifieke eigenschappen en daarom moet er goed bekeken worden welke latex er op de ondergrond aangebracht kan worden.

De keuze uit muurverven zijn legio. Binnenshuis worden wanden en plafonds voorzien van een uitstekende binnen kwaliteit latex. Voor sauswerk buitenshuis zijn er producten met een buitenkwaliteit karakter, geschikt voor gevels, balkons en andere objecten die aan weer en wind zijn blootgesteld.

Behang

Wilt u meer sfeer in uw huis? Behang is een decoratieve en sfeer makende manier om een muur mee te bedekken. Voordeel hiervan is dat behang in verschillende stijlen verkrijgbaar is. U kunt denken aan klassiek, retro, modern, barok en kinderbehang. Naast de decoratieve functie heeft behang ook een bedekkende functie. Zo kunnen oneffenheden weggewerkt worden en zal het geheel een strak eindresultaat krijgen.

Spuitwerk

Het maken van een prijs voor uw spuitwerk is afhankelijk van meer factoren dan slechts de keuze tussen kwaliteit latex muurverf of meerdere kleuren spuiten. Ook met de keuze tussen zelf afplakken van bijvoorbeeld wanden, vloeren en eventuele overige zaken, of het laten afplakken hiervan door de schilder van Schildersbedrijf Groeneveld & Zn is nog niet de exacte prijs voor iedere klus bepaald.

Zo kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn een steiger te moeten plaatsen in geval van spuitwerk van hoge plafonds en wanden zoals bij sommige oude huizen of bedrijfspanden het geval kan zijn. Tevens speelt het aantal te spuiten vierkante meters een rol. Ook hier geldt: de hoeveelheid bepaalt vaak de prijs.

Ook van belang is de huidige afwerking en staat van de wanden en plafonds die moeten worden afgewerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kale betonnen wanden in een nieuwbouwwoning of een bestaande woning met mooie, reeds afgewerkte gladde wanden die 'slechts' van een nieuwe frisse kleur moeten worden voorzien.

Of het houten dakbeschot van een zolderverdieping waarvan het wit spuiten met latex spuitwerk de basis kan vormen voor een vernieuwde, lichte en frisse ruimte.

Bij bijvoorbeeld lekkagevlekken of een andere vorm van waterschade aan wanden of plafonds zal door ons een advies worden afgegeven met bijbehorende prijzen voor bijvoorbeeld het isoleren van de vlekken of een eventuele andere behandeling die nodig kan zijn.

In ieder geval is het fijn en goed om te weten dat u bij Schildersbedrijf Groeneveld & Zn terecht kunt voor elk soort spuitwerk en elke wandafwerking en plafondafwerking van vrijwel elke ondergrond. En dit allemaal onder één dak tegen absoluut concurrerende prijzen.

Vol passie verfraaien en onderhouden we bijzondere oude en nieuwe woningen, kantoren, Vereniging van eigenaren en gebouwen in en rondom Zwolle. Met een omvangrijk portfolio en een bulk ervaring garanderen wij de hoogste kwaliteit en persoonlijke service. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk!!

Hoge kwaliteit, korte lijnen en perfecte persoonlijke service, u zult het ervaren bij Groeneveld & Zn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan