Binnen -en buitenschilderwerk

Is uw woning, bedrijfspand of V.v.E. toe aan een professionele schildersbeurt? Groeneveld & Zn. is gespecialiseerd in binnen -en buitenschilderwerken.

Buitenschilderwerk

In ons land heeft het buitenschilderwerk het hard te verduren. U kunt uw woning of bedrijfspand door ons op een professionele wijze laten beschermen tegen deze alledaagse weers -en milieu invloeden. Wij garanderen een lange levensduur door de kwaliteit van ons verfsysteem en de uitvoering van de voorbewerkingen.

Voorkom onnodige onderhoudskosten door te lang te wachten met onderhoud, schakel ons op tijd in!

Ook op het gebied van kleuren kunnen wij u goed adviseren.

Binnenschilderwerk

Is het interieur van uw huis of bedrijfsgebouw toe aan een nieuw en fris gezicht?

Groeneveld & Zn. kan al het binnenschilderwerk voor u verzorgen.

Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden of om ramen en deuren. U bent bij ons aan het juiste adres. Wij geven u graag advies over kleurencombinaties en materialen.

Een goed geschilderd huis of bedrijf draagt niet alleen bij aan het woon -en werkcomfort maar draagt ook bij aan het waardebehoud in de toekomst.

Vol passie verfraaien en onderhouden we bijzondere oude en nieuwe woningen, kantoren, Vereniging van eigenaren en gebouwen in en rondom Zwolle. Met een omvangrijk portfolio en een bulk ervaring garanderen wij de hoogste kwaliteit en persoonlijke service. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk!!

Hoge kwaliteit, korte lijnen en perfecte persoonlijke service, u zult het ervaren bij Groeneveld & Zn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan