Over ons

Schildersbedrijf Groeneveld & Zn uit Zwolle heeft zich in de loop der jaren weten te ontwikkelen tot een vooruitstrevend, modern en goed gekwalificeerd bedrijf met visie naar de toekomst. Dit hebben wij onder meer te danken aan ons team van vakbekwame mensen die garant staan voor kwaliteit, service en een goede werksfeer.

Naast het kwalitatief hoge peil van de uitgevoerde werkzaamheden, kunt u verzekerd zijn van een concurrerende prijs en een planning volledig afgestemd op uw wensen.

Onze werknemers staan garant voor kwaliteit en flexibiliteit. Dit kan gegarandeerd worden door enerzijds korte communicatielijnen, maar bovenal door ervaren en gediplomeerde vaklieden in te zetten die het ambachtelijk schildersvak nog beheersen

Schildersbedrijf Groeneveld & Zn is een gerenommeerd schildersbedrijf. Meer met verf is ons motto, kwaliteit is ons streven. Kwaliteit komt met onze ervaren schilders in alle opzichten beter uit de verf!! Dat geld vanaf het eerste contact tot en met de definitieve oplevering en nazorg. U kunt rekenen op een deskundig advies over kleur en toepassing en op een professionele uitvoering met behulp van een hoogwaardig verfsysteem.

Vol passie verfraaien en onderhouden we bijzondere oude en nieuwe woningen, kantoren, Vereniging van eigenaren en gebouwen in en rondom Zwolle. Met een omvangrijk portfolio en een bulk ervaring garanderen wij de hoogste kwaliteit en persoonlijke service. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk!!

Hoge kwaliteit, korte lijnen en perfecte persoonlijke service, u zult het ervaren bij Groeneveld & Zn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan